PRVE SLIKE I SNIMCI SA LICA MJESTA: Muškarac iz Prijepolja sleteo u Lim – voda ”progutala” auto

Izvor: SandzakPress.net, 25.Jan.2021, 12:27

PRVE SLIKE I SNIMCI SA LICA MJESTA: Muškarac iz Prijepolja sleteo u Lim – voda ”progutala” auto

PUTNIČKI automobil “reno klio” prijepoljskih registarskih oznaka, kojim je upravljao Z.Z., i koji je išao iz pravca Prijepolja ka Novoj Varoši jutros oko 8.40 sleteo je u reku Lim u mestu Bistrica. Nesreća se dogodila kod Džurovskog mosta, a prema onome što su ispričali očevici u automobilu koji je nestao pod površinom vode se nalazio samo vozač. Prema saznanjima Novosti, reč je o samoubistvu. Naime Z.Z. iz Prijepolja stao >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je na proširenje pored mesta gde je proleteo, potom otvorio prozore na kolima i naglo dodao gas sletevši u Lim. Vodostaj reke Lim je u naglom porastu zbog topljenja snega, a na mestu gde je vozilo potonulo pretpostavlja se da je reka dublja od 10 metara. Izvor: Novosti The post PRVE SLIKE I SNIMCI SA LICA MJESTA: Muškarac iz Prijepolja sleteo u Lim – voda ”progutala” auto appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

"Voda ga je vukla ka sredini reke, POTONUO JE U TRENU" Svedoci jezive nesreće kažu da je automobil s vozačem nestao u Limu i da mu "nije bilo pomoći"

Izvor: Blic, 25.Jan.2021

Posle nesreće koja se jutros dogodila u mestu Bistrica, kada je svojim „renoom“ u nabujali Lim sleteo Z. Ž. (53) iz Prijepolja, očekuje se dolazak ronilačkog odreda Žandarmerije koji će tragati za njegovim telom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.