Nesvakidašnja saobraćajka u Novom Pazaru – Automobil udario u krov kuće (FOTO)

Izvor: SandzakPress.net, 25.Avg.2023, 21:05

Nesvakidašnja saobraćajka u Novom Pazaru – Automobil udario u krov kuće (FOTO)

Automobil marke “reno klio” zaustavio se na krovu jedne porodične kuće, prilikom izletanja sa kolovoza. Vozač automobila je povređen i transportovan u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, a samo pukom srećom nije bilo teže povređenih. Policija vrši uviđaj na licu mesta, a do izletanja je došlo, najverovatnije zbog neprilagođene brzine vožnje. Izvor: Indeksonline The post Nesvakidašnja saobraćajka u Novom Pazaru – Automobil udario u krov kuće (FOTO) appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JEZIVA NESREĆA U NOVOM PAZARU Kolima sleteo sa puta direktno na KROV KUĆE! Vozač hitno prevezen u bolnicu (FOTO)

Izvor: Blic, 26.Avg.2023, 10:40

Nesvakidašnja saobraćajna nezgoda dogodila se u ulici Save Kovačevića u Novom Pazaru kada je vozač automobila "reno klio" izgubio kontrolu, sleteo sa puta i udario u krov kuće koja se nalazi u neposrednoj blizini saobraćajnice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.