Negotin: IZAZVAO SAOBRAĆAJNU NEZGODU VOZEĆI POD DEJSTVOM ALKOHOLA

Izvor: TimockeVesti.net, 05.Jun.2023, 18:10

Negotin: IZAZVAO SAOBRAĆAJNU NEZGODU VOZEĆI POD DEJSTVOM ALKOHOLA

Negotin, 5. jun – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu, tokom vikenda, zadržali su dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, od kojih je jedan izazvao saobraćajnu nezgodu.
Dvadesetšestogodišnji muškarac je, upravlјajući automobilom „reno“ sa 1,90 promila alkohola u organizmu, prešao u suprotnu traku i udario u automobil „reno megan“ koji je vozio pedesetpetogodišnji muškarac. >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << U ovoj saobraćajnoj nezgodi niko nije povređen.
Policija je zaustavila šezdesettrogodišnjeg vozača automobila „daevu“ koji je vozio sa 1,74 promila alkohola u organizmu.
– Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Negotin: IZAZVAO SAOBRAĆAJNU NEZGODU VOZEĆI POD DEJSTVOM ALKOHOLA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Dvadesettrogodišnjaci vozili pod uticajem alkohola, devetnaestogodišnjak pod uticajem narkotika

Izvor: JUGpress.com, 06.Jun.2023, 08:36

LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, u toku vikenda,..zadržali su dvojicu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i jednog pod..dejstvom psihoaktivnih supstanci, saopštila je policija...Policija u Leskovcu zaustavila je dvojicu dvadesettrogodišnjaka koji su..upravljali...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.