Muškarac iz Bujanovca švercovao migrante u Surdulici

Izvor: OkRadio.rs, 09.Jan.2024, 11:17

Muškarac iz Bujanovca švercovao migrante u Surdulici

Policija u Surdulici zaustavila je u utorak pola sata iza ponoći putničko vozilo „Renault scenik“, bujanovačkih registarskih oznaka, u kome je bilo pet ilegalnih migranata iz Maroka. Prema saznanjima, vozilom je upravljao muškarac iz Bujanovca. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo „nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi“. Osumnjičeni je istovremeno upravljao i falsifikovanom vozačkom dozvolom, učinivši i krivično delo „falsifikovanje isprave“. S.T.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen muškarac iz Bujanovca: Osumnjičen za krijumčarenje i falsifikovanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jan.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Surdulici, u saradnji sa Regionalnim centrom granične policije prema Bugarskoj, uhapsili su S. F. (40) iz Bujanovca zbog sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi i falsifikovanje isprave.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

BRZA AKCIJA POLICIJE U SURDULICI Uhapšen muškarac zbog prevoza pet Marokanaca u "renou"... i to nije JEDINO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2024

Muškarac iz Bujanovca zadržan je do 48 sati zbog sumnje da je nelegalno prevezao pet ilegalnih migranata iz Maroka u vozilu "reno", koristeći falsifikovanu vozačku dozvolu...Policija u Surdulici zaustavila je u utorak pola sata iza ponoći putničko vozilo „Renault scenik“, bujanovačkih registarskih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.