Locirani atentatori koji su pucali na biznismena ispred hotela: Metak iz snajpera ispalili CRNOGORSKI KRIMINALCI

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Locirani atentatori koji su pucali na biznismena ispred hotela: Metak iz snajpera ispalili CRNOGORSKI KRIMINALCI

Automobil "reno" kojim je atentator pobegao ukraden je u centralnoj Srbiji

Na osnovu baznih stanica mobilnih telefona, nekoliko crnogorskih državljana iz kriminalnog miljea locirano je u blizini hotela Kraun plaza u trenutku atentata na Miodraga Daku Davidovića.

Prema informacijama koje su objavili crnogorski mediji pozivajući se na izvore bliske istrazi, neke od tih osoba su napustile teritoriju Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a sumnja se da su se sklonili u Crnu Goru.

Podsetimo, pucnjava u hotelu Kraun plaza (nekadašnji Interkontinental) dogodila se u utorak uveče, dok je crnogorski biznismen Miodrag Daka Davidović sedeo u baru hotela zajedno sa vladikom Joanikijem, episkopom budimljansko-nikšićkim.

Ubrzo nakon ubistva, u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu pronađen je zapaljeni automobil, a vatrogasci su nakon gašenja požara u njemu pronašli snajper za koji se sumnja da je korišćen u slučaju likvidacije.

, i to dve nedelje pre napada.

BONUS VIDEO: Činilo im se da su ovo briljantne ideje, a dogodio se fijasko: NAJGLUPLJI pokušaji bekstva iz zatvora (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.