Kompanija Renault radi na razvoju novog opsega pristupačnih vozila

Izvor: Moto.rs, 10.Dec.2014, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Renault radi na razvoju novog opsega pristupačnih vozila

Renault planira da predstavi novi opseg pristupačnih vozila dok se prvi ovakav model očekuje u toku leta naredne godine.

Deset godina nakon predstavljanja Dacia Logan jeftinog vozila, ovaj brend će načiniti drugi korak na tržištu vozila dostupnih po pristupačnim cenama, a konačna odluka o novoj liniji očekuje se početkom naredne godine. Prema dostupnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << informacijama, ovaj opseg će podrazumevati četiri modela dostupnih već po ceni od 3.500 evra i biće bazirani na novoj platformi koja nosi naziv CAMM i koja je razvijena u saradnji sa kompanijom Nissan. Renault planira sedan, hečbek, SUV i sedmosed. Ono što je takođe poznato jeste da će se vozila proizvoditi u Renault-ovoj fabrici u Maroku. Prvi model biće ponuđen na teritoriji Indije sledećeg leta, a nakon toga modeli će se pojaviti u zemljama Južne Amerike.

foto © Renault

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.