Kompanija Renault objavila je dva dodatna tizera za Talisman sedan

Izvor: Moto.rs, 04.Jul.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Renault objavila je dva dodatna tizera za Talisman sedan

Renault je objavio nekoliko dodatnih tizer fotografija za njihov Talisman sedan model srednje kategorije koji će biti zamena za već ostarele Laguna i Latitude modele.

Renault je ovoga puta prikazao sedišta presvučena kožom kao i full LED prednja svetla koja su već viđena kod novog Espace modela. Od zvaničnog predstavljanja Talisman modela deli nas samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << nekoliko dana, a ovaj model biće direktan konkurent nekim od popularnih modela u ovoj kategoriji, među kojima su Passat, Mondeo i Superb. Za sada je poznato da će linija motora obuhvatiti 130ks i 320Nm dCi 130 turbo dizel motor kao i jaču 160ks i 380Nm dCi 160 i 200ks i 260Nm TCe benzinsku jedinicu. Ovi motori biće upareni sa šestostepenom manuelnom, šestostepenom EDC i sedmostepenom dual clutch transmisijom, u zavisnosti od odabranog motora.

foto © Renault

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.