Kladovo: UKRALI TERETNO VOZILO I OPLJAČKALI BENZINSKU PUMPU

Izvor: TimockeVesti.net, 09.Maj.2023, 18:43

Kladovo: UKRALI TERETNO VOZILO I OPLJAČKALI BENZINSKU PUMPU

Kladovo, 9. maj – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kladovu uhapsili su D. S. (1993) iz ovog grada, dok će protiv jednog petnaestogodišnjaka podneti krivičnu prijavu, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i teška krađa.
Oni se sumnjiče da su ušli u teretno vozilo „reno“ koje nije bilo obezbeđeno, startovali ga i tokom vožnje sleteli sa puta.
Potom su otišli do jedne benzinske pumpe gde >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << su, kako se sumnja, razbili prozor i ukrali cigarete i drugu robu.
D. S. se sumnjiči i da je, prethodno, petnaestogodišnjaku dao lekove sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga.
– Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Negotinu, D. S. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Kladovo: UKRALI TERETNO VOZILO I OPLJAČKALI BENZINSKU PUMPU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uzeli tuđe vozilo, sleteli sa puta pa opljačkali pumpu

Izvor: Bor030.net, 09.Maj.2023

D. S. (1993) iz Kladova uhapšen je zbog osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila i teška krađa, dok je protiv petnaestogodišnjaka će biti podneta krivična prijava, saopštila je Policijska uprava Bor. Oni se sumnjiče da su ušli u teretno vozilo „reno“...

Nastavak na Bor030.net...

Probali da ukradu kola, pa sleteli sa puta: Neverovatan pokušaj krađe u Kladovu, jedan od dvojice maloletan!

Izvor: 24sedam.rs, 10.Maj.2023, 00:15

Potom su otišli do jedne benzinske pumpe gde su, kako se sumnja, razbili prozor i ukrali cigarete i drugu robu, a policija ih je ubrzo uhvatila

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.