JEZIVA NESREĆA KOD ARANĐELOVCA: Čula se škripa guma i jak udarac - IMA povređenih (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 08:55

JEZIVA NESREĆA KOD ARANĐELOVCA: Čula se škripa guma i jak udarac - IMA povređenih (FOTO)

Tokom trajanja uviđaja saobraćaj je na ovom delu puta bio prekidu, što je uslovilo stvaranje manjih gužvi.

Težak saobraćajni udes dva putnička vozila dogodio se u mestu Banja, nedaleko od Arandjelovca u kojoj je najmanja jedna osoba povređena.

- Sve se odigralo munjevitom brzinom, čuli smo škripanje kočnica a zatim i jak udarac. Kada smo izašli iz restorana slika je bila jeziva. Direktan sudar opela i renoa, na uskom delu kolovoza. Reno je od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << siline udara završio u kanalu pored puta, dok je drugo putnicko vozilo smrskano - kaže za agenciju RINA jedan od očevidaca koji se našao na licu mesta.

Odmah po prijavi pristigle su ekipe Hitne pomoći koje su povredjenima ukazale lekarsku pomoć.

Na oba putnička vozila pričinjena je veća materijalna šteta.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UDES KOD ARANĐELOVCA Jedno vozilo sletelo u kanal, IMA POVREĐENIH: "Čuli smo škripanje kočnica, a zatim i jak udarac!" (FOTO)

Izvor: Blic, 02.Apr.2023

Težak saobraćajni udes dva putnička vozila dogodio se u mestu Banja, nedaleko od Aranđelovca u kojoj je najmanja jedna osoba povređena.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.