Izvršni direktor Renault-a Carlos Ghosn odobrio povratak Renaulta u F1

Izvor: Moto.rs, 19.Apr.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izvršni direktor Renault-a Carlos Ghosn odobrio povratak Renaulta u F1

Carlos Ghosn, izvršni direktor kompanije Renault je prema izveštajima dao zaleno svetlo kada je reč o planovima ove francuske kompanije da se u potpunosti vrati u Formulu 1 kao samostalni tim.

Pre nekoliko nedelja, nakon što su počela trvenja između Renaulta i Red bulla vezano za to ko je više kriv za neuspeh ovog tima od kako je počela nova era V6 motora pojavila se informacija da Renault želi da se vrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << u F1 kao samostalni tim. SAada su te glasine postale mnogo više od samih glasina obzirom da ako je Carlos Ghosn dopustio da se prave planovi za formiranje samostalnog tima to onda znači da nismo daleko od obelodanjivanja te činjenice od strane francuske kompanije.

foto © Renault

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.