Gde god nađeš zgodno mesto, SUV uglavi: Stiže još jedan – Renault Symbioz FOTO

Izvor: B92, 08.Feb.2024, 11:09

Gde god nađeš zgodno mesto, SUV uglavi: Stiže još jedan – Renault Symbioz FOTO

Veći od Captura, manji od Australa.

Kada proizvođači automobila pronađu "zlatnu koku", ne libe se da maksimalno eksploatišu tržišni trend koji im donosi zaradu. Renault je iskoristio rastuću tražnju za SUV modelima da u svoju gamu ugura još jedan takav automobil.

Ako ste mislili da između modela Captur (422 cm), Austral (451 cm) i Megane Conquest (456 cm) nema mesta za još jedan SUV, prevarili ste se. Stiže nam Symbioz, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dužine 441 cm, kao još jedan kompaktni SUV francuskog proizvođača.

U kompaniji kažu da će to biti pravi porodični automobil sa puno prostora.

Za sada nema mnogo informacija o modelu Symbioz, a objavljene su samo zatamnjene "tizer" fotografije.

Znamo, međutim, da će imati panoramski stakleni krov nove generacije koji koristi tehnologiju tečnih kristala raspršenih na polimerima (PDLC), koji se zatamnjuje bez upotrebe roletne.

Očekuje se da će ga pogoniti E-Tech hibridni sistem od 145 KS, koji je već dokazao svoju ekonomičnost.

Inače, ako vam se oznaka Symbioz čini poznatom, to je zato što je Renault 2017. godina predstavio dva futuristička konceptna automobila istog naziva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Stiže novi SUV: Reno Symbioz, duži od Kaptura a kraći od Australa (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Feb.2024

Kada proizvođači automobila pronađu "zlatnu koku", ne libe se da maksimalno eksploatišu tržišni trend koji im donosi zaradu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.