Dizajn kriv za slabu prodaju Lagune

Izvor: B92, 10.Jun.2013, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dizajn "kriv" za slabu prodaju Lagune

Izvršni direktor kompanije Renault, Karlos Tavares (Carlos Tavares), priznao je da je Lagunin dizajn imao negativan uticaj na prodaju poslednje generacije tog modela.

Tavares je izjavio za magazin Autocar da je spoljašnji izgled Lagune hečbek, sa svojim "pomalo čudnim zadnjim krajem" uticao da se negativna percepcija kupaca prenese čak i na stilski uglađeniju, ali i znatno skuplju, Lagunu Coupe, ali i na funkcionalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lagunu karavan.

On je dodao da će nova verzija Lagune, koji stiže 2014. ili 2015. godine, imati "fluidniji dizajn" i da će kod posmatrača "izazivati snažnije emocije".

"Moramo da radimo više na tome da naši novi automobili budu privlačniji. Ako pogledate novi Clio ili Captur, znaćete na šta tačno mislim", zaključio je Karlos Tavares.

Aktuelna treća generacija modela Renault Laguna predstavljena je 2007. godine. Prvi put je redizajnirana 2010, a u aprilu 2013. automobil je još jednom osvežen.

Pročitajte o redizajniranoj verziji, Renault Laguna Collection 2013.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Dizajn "kriv" za slabu prodaju Lagune

Izvor: B92, 10.Jun.2013

Izvršni direktor kompanije Renault, Karlos Tavares (Carlos Tavares), priznao je da je Lagunin dizajn imao negativan uticaj na prodaju poslednje generacije tog modela...Tavares je izjavio za magazin Autocar da je spoljašnji izgled Lagune hečbek, sa svojim "pomalo čudnim zadnjim krajem" uticao da se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.