Izvor: Glas javnosti, 20.Jul.2010, 07:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobilom pregazila pešaka

BEOGRAD -- Vlatka K. (32) iz Šida umrla je od povreda zadobijenih kada je na nju dok je pešačila naleteo "reno tvingo" kojim je upravljala Zlata A. (57) iz Bačke Palanke.

U trenutku nesreće pored nje se nalazilo troje dece uzrasta od 5, 12 i 15 godina, koja su ostala nepovređena, saopštila je policija.

Nesreća se dogodila prekjuče ujutro u blizini Graničnog prelaza Sot u opštini Šid, a Vlatka K. je preminula  usled teških telesnih povreda u Opštoj bolnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << u Sremskoj Mitrovici.

Zbog sumnje da je izvršila krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, Zlata A. biće nakon policijskog zadržavanja privedena istražnom sudiji Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.