23.11.2014 ::: Renault Twingo GT (2015) u fazi realnih testova

Izvor: AutoMagazin, 23.Nov.2014, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

23.11.2014 ::: Renault Twingo GT (2015) u fazi realnih testova

Špijunski fotografi "ulovili" su novi Renault Twingo GT. Sportska verzija novog Twinga, koja u prodajnim salonima treba da se pojavi sledeće godine, neće nositi oznaku Twingo RS, kao što ste možda očekivali...

Pogledajte vest: Novi Renault Twingo - naši prvi utisci i cene (foto).

Renault je ranije potvrdio, da priprema novi sportski Twingo, >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << koji neće nositi oznaku "RS". Tako je odlučeno, jer sportskoj oznaci ne bi odgovarala snaga motora. Podsetimo, prethodna generacija modela Twingo RS imala je motor maksimalne snage 133 KS.

reklama

Pogledajte fotogaleriju: Novi Renault Twingo stigao u Srbiju.

Novi Renault Twingo sa oznakom "GT" pokretaće trocilindarski 0.9 TCe motor maksimalne snage 110 - 120 KS. Automobil će biti opremljen sportskim oslanjanjem, većim felnama, sportskim izduvnim sistemom i snažnijim kočionim sistemom. Još uvek nije poznato, koji menjač će novi Twingo GT imati, ali pretpostavlja se da će kao opcija postojati šestostepeni menjač sa dvostrukim kvačilom EDC.

Izvor: www.worldcarfans.com

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.