21.01.2015 ::: Reno Captur za najboljeg poznavaoca sporta i Smart za najlepši selfi

Izvor: AutoMagazin, 21.Jan.2015, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

21.01.2015 ::: Reno Captur za najboljeg poznavaoca sporta i Smart za najlepši selfi

Kompanija Mozzart uručila je automobil Renault Captur Milanu Bjedovu za najveću pogođenu kvotu u decembru 2014. i Smart Ani Ćirić, pobednici takmičenja Mozzart selfi. Sportski novinar, Milan Vuković čestitao je srećnim dobitnicima na vrednim nagradama...

Pogledajte: Vladan Petrović o modelu Renault Captur 1.2 TCe 120 EDC.

Takmičenje za najbolje poznavaoce sporta je tradicija u kompaniji Mozzart i predstavlja veliki izazov igračima. Zadatak za >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << poznavaoce sporta tokom decembra 2014. bio je da pogode najveću kvotu. Po bednik Milan Bjedov odigrao je i pogodio kvotu 24 000 i to poslednjeg dana u 2014.godini.

reklama

Kroz takmičenje Mozzart Selfi glasalo se za najlepšu fotografiju devojaka koje su se slikale u Mozzart objektima, putem Mozzart Sport portala koji je i ove godine ostao najposećeniji sportski portal u Srbiji, po Gemius audience analitici.

Pogledajte test: Renault Captur 1.5 dCi.

Krajnju ocenu 20 selfi fotografija koje su odabrali čitaoci na najposećenijem sportskom portalu - Mozzart Sportu, dao je Mozzart žiri koji su činili voditelj AmiDži šoua Ognjen Amidžić, poznati glumac Nenad Okanović,  Inspektor Blaža, frontmen grupe MVP - Bane MVP i reper Đus.

Druga pobednička fotografija osvojila je skuter marke Peugeot, treći selfi najnoviji model Ajfon telefona, dok su preostalih 17 selfija sa najviše glasova primili utešne nagrade.

Pogledajte vest: Novi smart - zvanične fotografije i informacije.

Kompanija Mozzart pripremila je mnogo izazova i za tekuću godinu, te će igrači opet imati priliku da budu nagrađeni za dobro poznavanje sporta. Sve akcije zainteresovani mogu da prate na sajtu www.mozzartsport.com ili u časopisu Mozzart Sport.

PR
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.