Predao se Albanac koji je pokosio pešake u Budvi

Izvor: Mondo, 14.Avg.2015, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predao se Albanac koji je pokosio pešake u Budvi

Crnogorskoj policiji predao se državljanin Albanije M.L (33), koji je u sredu upravljajući džipom "porše kajen" naleteo na grupu turista u centru Budve i povredio pet državljana Srbije.

Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock

  Istražni sudija kotorskog suda odredio mu je pritvor od 30 dana zbog ugrožavanja bezbednosti u saobraćaju i bekstva sa lica mesta.

Nesreća se dogodila u sredu u glavnoj budvanskoj ulici u 11.30 sati dok su se srpski državljani vraćali sa plaže.

Tada je u grupu od oko 20 turista belim "porše kajenom" uleteo Albanac.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Albanac se predao policiji, "pokosio" pešake u Budvi

Izvor: Večernje novosti, 14.Avg.2015

PODGORICA - Albanac M.L, koji je pre dva dana naleteo "poršeom" na grupu turista u centru Budve i povredio pet srpskih državljana, predao se crnogorskoj policiji, prenosi danas portal CDM. Istražni sudija kotorskog suda odredio je 33-godišnjem Albancu pritvor od 30 dana zbog ugrožavanja bezbednosti...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.