STRAVIČAN UDES KOD BELE PALANKE Poginule dve osobe, jedna teško povređena

Izvor: Blic, 07.Maj.2017, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAVIČAN UDES KOD BELE PALANKE Poginule dve osobe, jedna teško povređena

Dvoje bugarskih državljana je poginulo, a jedna osoba je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se danas prepodne dogodila na međunarodnom putu Niš-Pirot kod Bele Palanke.

Nesreća se dogodila kada je vozač "pasata", koji se kretao iz pravca Niša ka Pirotu, usled nepravilnog preticanja, prešao na suprotnu kolovoznu traku i udario putnički automobil marke "mercedes", koji se kretao iz pravca Pirota >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ka Nišu, javlja dopisnik RTS-a.

U čeonom sudaru, na licu mesta, poginuli su vozač "pasata" star 57 godina i njegova pedesetogodišnja saputnica, oboje državljani Republike Bugarske.

Vozač "mercedesa", 38-godišnji bugarski državljanin zadobio je teške telesne povrede i prebačen je na ortopediju opšte bolnice Pirot.

Saobraćaj na međunarodnom putu Niš-Pirot nije bio u prekidu, jer su vozila preusmerena na drugu traku auto-puta koji je u izgradnji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

STRAŠNA NESREĆA KOD BELE PALANKE: Dvoje Bugara poginulo 1 teško povređen!

Izvor: Kurir, 07.Maj.2017

...Nesreća se dogodila kada je vozač "pasata", koji se kretao iz pravca Niša ka Pirotu, usled nepravilnog preticanja, prešao na suprotnu kolovoznu traku i udario putnički automobil marke "mercedes", koji se kretao iz pravca Pirota ka Nišu..U čeonom sudaru, na licu mesta, poginuli su vozač "pasata"...

Nastavak na Kurir...

ČEONI SUDAR: Poginulo dvoje Bugara

Izvor: Mondo, 07.Maj.2017

Dvoje bugarskih državljana je poginulo, a jedna osoba je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se prepodne dogodila na međunarodnom putu Niš-Pirot kod Bele Palanke...Foto: MONDO..Nesreća se dogodila kada je vozač "pasata", koji se kretao iz pravca Niša ka Pirotu, usled nepravilnog preticanja,...

Nastavak na Mondo...

Dvoje poginulo u udesu kod Bele Palanke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2017

Dvoje bugarskih državljana je poginulo, a jedna osoba je teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila kod Bele Palanke, na putu Niš - Pirot, javio je RTS...Kako se navodi, nesreća se dogodila kada je vozač "pasata", koji se kretao od Niša ka Pirotu, usled nepravilnog preticanja,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.