Autobus sleteo s puta kod Pljevlja, 37 povređenih

Izvor: RTS, 29.Jul.2019, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus sleteo s puta kod Pljevlja, 37 povređenih

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 23 časa, na ulazu u Pljevlja, kod Termoelektrane, prevrnuo se autobusa i tom prilikom je povrijeđeno 37 osoba
Prema prvim nezvaničnim informacijama, niko od povređenih nije životno ugrožen.
Nesreća se dogodila kada su se, iz za sada nepoznatih razloga, sudarili putničko vozilo marke "mercedes" i autobus. Od siline udara došlo je do prevrtanja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << autobusa.
"U udesu je učestvovao autobus koji se kretao u pravcu Pljevalja i saobraćao na liniji Nikšić-Vrbas i putničko vozilo koje se kretalo u suprotnom pravcu. Prilikom sudara autobus je sleteo sa glavnog puta niz strminu", piše portal PV Informer.
U toku je istraga.
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobus se prevrnuo i sleteo s puta kod Pljevalja: Povređen 41, petoro Srba VIDEO

Izvor: B92, 29.Jul.2019

Pri sudaru i prevrtanju autobusa sinoć na putu Pljevlja-Đurđevića Tara, u blizini Termoelektrane "Pljevlja", po najnovijim informacijama povređena je 41 osoba.

Nastavak na B92...

Strašan udes u CG: Autobus za Vrbas sleteo s puta!

Izvor: Mondo, 29.Jul.2019

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila u Crnoj Gori povređena je 41 osoba. Reč je o putnicima autobusa koji je sleteo s puta niz liticu, a koji je saobraćao na relaciji Nikšić-Vrbas. Ima teško povređenih!..Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac..Putnici autobusa "Glušica prevoz" koji...

Nastavak na Mondo...

Prevrnuo se autobus kod Pljevlja, 37 povrijeđenih

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jul.2019

PLJEVLJA - U saobraćajnoj nezgodi na ulazu u Pljevlju, kod Termoelektrane, prevrnuo se autobus i tom prilikom je povrijeđeno 37 osoba.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.