Zbog ovog salona za automobile poželećete da ste ponovo dete VIDEO

Izvor: B92, 21.Dec.2018, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ovog salona za automobile poželećete da ste ponovo dete VIDEO

Mercedes je u jednom tržnom centru u SAD otvorio prodajni salon dečjih automobila u kome najmlađi posetioci mogu iz prve ruke da se upoznaju sa ponudom ovog nemačkog proizvođača.

Prodavnica iz snova za decu koja su zaljubljenici u automobile sa "trokrakom zvezdom" nalazi se u tržnom centru "King of Prussia Mall" u Pensilvaniji.

Ovaj prodajni salon dečjih Mercedesa ostaviće bez daha najmlađe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << automobilske zaljubljenike, a njihovim roditeljima istanjiti novčanike, ukoliko mališani uspeju da ih ubede da im je neophodna baš jedna takva igračka:

U prodajno salonu "Lil' Benz Dealership" deci je dostupan širok asortiman modela, baš kao i u pravim salonima za odrasle. Tu su, između ostalih, dečji Mercedes CLA 45 AMG, SLS AMG kao i čuveni terenac G klasa.

Svaki mališan koji se prijavi za probnu vožnju dobiće bojanku u obliku korisničkog upotstva za automobil a biće mu izdata i specijalna, dečja vozačka dozvola, pa će verovatno uživati u poseti čak i ako roditelji ne udovolje njegovim željama.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

22.12.2018 ::: Mercedes-Benz je otvorio specijalni salon automobila - iznenadićete se šta je unutra (VIDEO)

Izvor: AutoMagazin, 22.Dec.2018, 14:34

Nemačka marka Mercedes-Benz pre nekoliko dana otvorila je novi prodajni objekat u tržnom centru King of Prussia u američkoj Pensilvaniji. Ali, ovo nije običan prodajni salon..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.