Voditeljka Danijela Buzurović doživela saobraćajnu nesreću, ON se sudario sa njom

Izvor: Story, 24.Okt.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voditeljka Danijela Buzurović doživela saobraćajnu nesreću, ON se sudario sa njom

Adam Đogani, brat rijaliti zvezde Lune Đogani, udario je prošle noći u automobil voditeljke emisije “Ekskluziv” Danijele Buzurović (38), pišu domaći mediji. Đogani je vozio automobil marke “folksvagen”, kojim je udario u automobil marke “opel”, u kojem je bila voditeljka, prenosi “Telegraf”. Do nezgode je došlo u Zemunu, a na automobilima je načinjena ogromna šteta. Adam i ... The post Voditeljka Danijela Buzurović doživela saobraćajnu nesreću, ON se sudario sa njom appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Voditeljka Danijela Buzurović oglasila se posle SAOBRAĆAJNE NESREĆE i poručila ovo

Izvor: Story, 24.Okt.2019

Nakon što su svi domaći mediji preneli kako je Adam Đogani, brat rijaliti zvezde Lune Đogani, udario prošle noći u automobil voditeljke emisije “Ekskluziv” Danijele Buzurović i rekao kako nije kriv za udes, o nemilom događaju oglasilo se i jedno od omiljenih TV lica. – Istina je da se juče...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.