Na početku dekade koja je sve promenila: Rimac objavio video star 11 godina

Izvor: B92, 01.Avg.2021, 14:03

Na početku dekade koja je sve promenila: Rimac objavio video star 11 godina

Video iz 2010, koji prikazuje njegov BMW "kockicu" na "Street race" takmičenju u Osijeku, mnoge je podsetio na ogroman uspeh koji je Mate Rimac doživeo u poslednjih deset godina.

Mate Rimac je na Fejsbuku objavio video star 11 godina. U to vreme on je učestvovao u uličnim trkama u spomenutom BMW-u koji je u jednom trenutku ostao bez motora, pa je tada 22-godišnji Mate u auto ugradio električni motor.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Tih dana niko nije mogao naslutiti da će Rimac deceniju kasnije postati ono što je danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: BMW

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sebastijan Kurc ponovo bolestan, otkazao intervju

Izvor: B92, 01.Avg.2021

Austrijsi kancelar Sebastijan Kurc ponovo je bolestan...Morao je nedelju dana posle otkazivanja susreta sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen ponovo da otkaže planirani termin ovog puta je to intervju jednoj austrijskoj televiziji, a koji je bio planiran za sutra...Kancelar je dobio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.