Da li ste videli prljaviji automobil – profesionalci su ga čistili punih 12 sati VIDEO

Izvor: B92, 26.Nov.2020, 11:00

Da li ste videli prljaviji automobil – profesionalci su ga čistili punih 12 sati VIDEO

U pitanju je jedna Honda Civic stara tek pet godina, a bila je toliko prljava da su je druge auto-perionice i servisi za čišćenje odbili.

Pravim ljubiteljima automobila je čišćenje i pranje vozila sastavni deo lične higijene. Prostor u kome borave značajan deo dana mora biti čisti i uredan.

Međutim, mnogi u automobilu provode sate, ali na čišćenje i ne pomišljaju. Ne ulazeći u razloge, neki su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skloni tome da zapuste enterijer svog vozila, a onda se dogodi prava katastrofa.

Jedan takav primer nedavno je prikazan kroz sve procese čišćenja. U pitanju je Honda Civic stara tek pet godina, a bila je toliko zapuštena da su je druge auto-perionice i servisi za čišćenje odbili.

Samo jedan pogled u kabinu, na sedišta, a potom i ono što se nalazi ispod njih dovoljan je da se zaključi koliki je trud potreban samo da se ovoliko isprlja auto, a kamoli očisti.

Površina sedišta je gotovo u potpunosti prekrivena mrljama od kojekakvih pića. Ispod njih se nalaze zaboravljeni ostaci hrane i ambalaže koji su delimično "srasli" sa tapacirungom.

Nakon puno truda i 12 sati čišćenja automobil je gotov i spreman za predaju vlasniku. Ne sumnjamo da će biti zadovoljan rezultatom, ali i da će račun odgovarati odrađenom poslu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prljavi automobil profesionalci čistili punih 12 sati

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2020

Pravim ljubiteljima automobila je čišćenje i pranje vozila sastavni dio lične higijene. Prostor u kome borave značajan dio dana mora biti čisti i uredan.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.