U Beogradu opljačkan nekadašnji reprezentativac Srbije?!

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2020, 16:06

U Beogradu opljačkan nekadašnji reprezentativac Srbije?!

Slučaj je prijavljen policiji...

Nepunih nedelju dana pošto je Sevilja podsetila svoje navijače na najupečatljivije segmente iz perioda koji je Ivica Dragutinović proveo u njihovom klubu, stigla je vest da je Dragutinović - opljačkan.

Kako je danas preneo ''Blic'', krađa se dogodila prošle noći u Beogradu i prema tim saznanjima, Dragutinoviću je navodno ukraden automobil vredan oko 100.000 evra.

Isti izvor navodi da je u pitanju '' >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Range Rover Evoque'' koji je registrovan na strane tablice, kao i da je ukraden iz vulkanizerske radnje u kojoj ga je Dragutinović ostavio.

Naravno, slučaj je prijavljen, čeka se rasplet.

-

📆 9 años ya del adiós del Comandante Drago. ¡A sus órdenes! #TalDíaComoHoy #WeareSevilla pic.twitter.com/ohEZjALcRn

— Sevilla Fútbol Club - #YoMeQuedoEnCasa (@SevillaFC) May 15, 2020
Pogledaj vesti o: Rover

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.