Izvor: Nacionalna klasa, 28.Feb.2012, 03:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljen Range Rover Evoque kabriolet

Range Rover je objavio fotografije konceptualnog modela Evoque u kabriolet verziji, koja će biti predstavljena na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi sledeće sedmice. Koncept će biti pokazan da bi se osetila reakcija javnosti povodom mogućeg pokretanja serijske proizvodnje prvog svetskog premijum SUV-a bez krova.
Pogledaj vesti o: Rover

Nastavak na Nacionalna klasa...






Povezane vesti

Prve fotografije Evoque kabrioleta

Izvor: B92, 28.Feb.2012

Nakon zvaničnih rendera koje je Range Rover nedavno objavio, koncept kabriolet verzije modela Evoque fotografisan je na ulicama Londona...Iako su u britanskoj kompaniji izjavili da od prezentacije koncepta očekuju da prikupe povratne informacije i reakcije automobilske publike i potencijalnih kupaca,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nacionalna klasa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nacionalna klasa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.