MILOŠ NUDI 10.000 EVRA! SAMO MU SE JAVITE i odgovorite na jedno pitanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2019, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOŠ NUDI 10.000 EVRA! SAMO MU SE JAVITE i odgovorite na jedno pitanje!

Nikšićaninu Milošu Raduloviću zapaljen je automobil “range rover”, u noći između srede i četvrtka.

Vatra je na automobilu Radulovića uništila prednji deo i krov, a sa manjim oštećenjem su prošla još dva automobila koja su bila parkirana pored.

Radulović je za informaciju o tome ko mu je zapalio automobil ponudio novčanu nagradu od 10.000 evra.

- Nisam se sa nekim svađao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ni u koga ne sumnjam, ali samo tražim pravdu i da policija nađe počinioca. Deset ljudi pali automobile po gradu i ako hoće mogu odmah da nađu ko je to uradio. Možda nekome smeta to što se prezivam Radulović - kazao je on. Tvrdi da su mu se javili brojni Nikšićani, jer je obaveštenje o nagradi oblepio po celom gradu. Zato, rekao je, i očekuje da će slučaj brzo biti rasvetljen.

- Da ne čekam dok policija krene, odlučio sam da se sam potrudim da nađem toga ko mi je zapalio auto koje vredi 80.000 evra. Mislim da je paljenje vozila ispod svakog nivoa. Policiji sam dao rok od 48 sati, ako do tada ne nađu počinioca onda ću stvar preuzeti u svoje ruke - poručio je Radulović.

Iz policije je rečeno da je uviđaj obavljen, da su uzeti dokazi sa parkinga, kao i video-snimci.
Pogledaj vesti o: Rover

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.