Land Rover najavio novi Evoqu žičanom skulpturom FOTO

Izvor: B92, 14.Nov.2018, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Land Rover najavio novi Evoqu žičanom skulpturom FOTO

Nova generacija krosovera Range Rover Evoque debitovaće 22. novembra.

Land Rover je 2015. tadašnji Range Rover Evoque Convertible najavio serijom žičanih skulptura u prirodnoj veličini vozila, a za sličnu najavu odlučio se i sada, povodom premijere druge generacije modela Evoque.

Makete od žice u prirodnoj veličini >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pružaju uvid u dizajn spoljašnjosti budućeg automobila, koji će očigledno biti evolutivan u odnosu na aktuelni model.

Za sada je poznato da će nova generacija biti zasnovana na unapređenoj mehaničkoj platformi postojećeg modela.

Očekuje se da će novi krosover imati povećano rastojanje između osovina i da će biti nešto širi nego sada, kako bi putnici imali više prostora u kabini.

Za pogon će biti zadužena poslednja generacija Jaguar Land Rover benzinskih i dizel motora sa 4 cilindra, a spekuliše se i o hibrdinoj verziji sa trocilindarskim 1.5 benzincem i elektromotorom.

Prvi Evoque prodat je u preko 750.000 primeraka otkako je debitovao 2011. godine, pa će nova generacija imati zadatak da nastavi stopama prethodnika.

Range Rover Evoque za 2019. imaće svetsku premijeru 22. novembra u Londonu, kada će biti objavljene fotografije i tehnički detalji ovog automobila.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Land Rover najavio novi Evoqu žičanom skulpturom

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Nov.2018

Nova generacija krosovera Range Rover Evoque debitovaće 22. novembra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.