Kompanija Holand & Holand predstavila najluksuzniji i najskuplji Range Rover ikada

Izvor: Moto.rs, 07.Nov.2014, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Holand & Holand predstavila najluksuzniji i najskuplji Range Rover ikada

Land Rover Special Vehicle Operations (SVO) u saradnji sa britanskom kompanijom Holland & Holland koja proizvodi oružje su predstavili specijalnu ediciju modela Range Rover. Range Rover Autobiography Black sa dugim međuosovinskim rastojanjem nije više najskuplji model obzirom da ga je ova specijalna edicija nadmašila.

Ovaj model je vizuelno prepoznatljiv po zelenoj boji kompanije Holland & Holland, specijalnim oznakama i dubokoj zelenoj prednjoj rešetki >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << motora sa hromiranim detaljima.

Većina prilagođenja je urađena u kabini gde je ova skupi Range Rover dobio Executive Class paket za sedišta sa dva pojedinačno prilagodljiva zadnja sedišta i proširenom prerađenom centralnom konzolom koju karakteriše elektronski uvlačivi stočić, unapređeni odeljak za skladištenje, osvetljenje kao i USB utičnice za punjenje.

Ovaj model je takođe dobio i novi tapacirung od materijala mekog na dodir. Možda najznačajniji detalj ovog modela je uklonivi kožom ukrašeni aluminijumski element za odlaganje koji se nalazi u prtljažniku i koji nudi dovoljno prostora da se u njega smeste dva pištolja kompanije Holland & Holland.

Ovaj model će biti izrađen u samo 40 jedinica godišnje u naredne tri godine i sva vozila će biti dostupan bilo sa 4.4L SDV8 dizel motorom koji razvija 339ks snage ili sa 5.0L LR-V8 superpunjenim motorom koji razvija 510ks snage.

foto © Holand & Holand
Pogledaj vesti o: Range Rover,   Rover

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.