Direktor JLR SVO najavio off-road fokusirani Range Rover

Izvor: Moto.rs, 13.Nov.2014, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Direktor JLR SVO najavio off-road fokusirani Range Rover

John Edwards, direktor Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations odeljenja najavio je da će kompanija u narednom periodu ponuditi off-road fokusirani model.

Edwards tvrdi da će se SVO fokusirati na četiri tipa vozila, uključujući vozila visokih performansi, vozila visokih performansi za sve terene koja do sada nisu predstavljana, luksuzna vozila kao i ono što se naziva kolekcionarskim izdanjima, kao što je Project >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << 7. On naglašava da su svi Land Rover modeli moćne off-road jedinice, ali da SVO želi da obezbedi novi nivo dodatnim unapređivanjem i najavio da se može očekivati zaštita podvozja, veći klirens kao i novi točkovi sa off-road pneumaticima. Edwards je najavio i da bi kožni tapacirung mogao biti zamenjen otpornijim i modernijim materijalom. On je prethodno potvrdio Defender SVO finalno izdanje, a ovoga puta i Range Rover varijantu naglašavajući da je kompanija radila G4 pre pet ili šest godina kada je bila velika potražnja za G4 Range Rover, iako sam proizvođač nije verovao u tako nešto.

foto © Range Rover

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.