Arden Range Rover Evoque

Izvor: AutoBlog, 18.Mar.2011, 01:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arden Range Rover Evoque

I najmanji Range Roverov model je prošao kroz ruke ljudi u tjuning kući Arden, koja je svoju verziju ovog modela nazvala Arden AR8 City-Roader. Pored pojačanja 2,0 litarskog turbo benzinca (na 270KS), Arden je za AR8 City-Roader predvideo i novi sportski izduvni sistem, set Dakar II točkova, novi aero body kit i doterani enterijer (multimedia i sound system), dok se cena za sve navedeno u vesti ne pominje.   Ivan Mitić – Autoblog.rs...
Pogledaj vesti o: Range Rover,   Rover

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Arden Range Rover Evoque City-Roader

Izvor: TopSpeed.rs, 18.Mar.2011

Tjuning. GRADSKO KRALJEVANJE . Arden je otkrio novi tjunerski paket za Evoque. Nazvan je City-Roader i čini ovaj premium SUV još sportskijim, jačim i urbanijim..

Nastavak na TopSpeed.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.