A. Kahn Design Fuji White Range Rover Autobiography LWB-RS600 Performance

Izvor: Moto.rs, 07.Nov.2014, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

A. Kahn Design Fuji White Range Rover Autobiography LWB-RS600 Performance

Kompanija Kahn Design je predstavila specijalni Fuji White Land Rover Range Rover 4.4 SDV8 Autobiography LWB-RS600 Performance Edition. Ovaj model podužeg naziva je dobio RS-600 w paket za aerodinamičko unapređenje stila koji se sastoji od opreme za blatobrane iz 16 delova koja daje ovom vozilu značajno unapređeni izgled.

Pored toga, ovaj model je dobio prednju rešetku sa 3D detaljima, kontrastnu bou >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << krova, RS-600 prednje i zadnje blatobrane točkova sa integrisanim otvorima za ventilirane, odnosno 9.5x23“ točkove matirano crnoj boji na koje su postavljeni 305/30/23“ pneumatici. Vozilo je dobilo i specijalni paket za unapređenje enterijera, aluminijumske pedale, odnosno ploče na pragovima vrata od nerđajućeg čelika.

foto © A. Kahn Design
Pogledaj vesti o: Rover

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.