VRELA AKCIJA NA PARKINGU! Uhvatili smo Anu Korać NA DELU - pogledajte koga je PRIVELA u svoj besni PORŠE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 16:28

VRELA AKCIJA NA PARKINGU! Uhvatili smo Anu Korać NA DELU - pogledajte koga je PRIVELA u svoj besni PORŠE

Naš paparaco uslikao zanimljivu scenu!

Bivše zadrugarke, Ana Korać i Jovana Tomić Matora sinoć su zajedno bile u noćnom provodu u prestonici. Njima je društvo pravila i njihova nekadašnja cimerka, Jelena Pešić.

Poznato je da su Matora i Ana već godinama dobre prijateljice i da, gde god se pojave, umeju da naprave pravi haos.

Njih dve su se pohvalile pratiocima na Instagramu, kako se provode u jednom kafiću u prestonici. Njih dve nisu mogle da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se obuzdaju, te su pred svima razmenjivale nežnosti.

Međutim, kafić su rešile da napuste pojedinačno kako niko ne bi posumnjao da će celu noć provesti zajedno. Prvo je kafić napustila Matora, a par minuta kasnije i Ana. Objektiv paparaca portala Srbija Danas je zabeležio ovaj momenat.

Krenuli smo za njima i uslikali zanimljivu scenu na parkingu. Ana i Matora su se grlile i mazile, a zatim zajedno ušle u automobil marke "Porše". Šta se sve dešavalo na parkingu možete pogledati u galeriji u nastavku:

Ubrzo su se još više opustile, pa su se ljubile u usta i snimak podelile na društvenim mrežama.

Da li su sada njih dve u vezi ili su se samo sinoć zabavile, ostaje nam da saznamo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.