Izvor: Blic, 10.Okt.2019, 07:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"VIDEO SAM MLADIĆA U CRNOM" Do bombaša sa Vračara vode TRI TRAGA

Muškarca koji je digao u vazduh "porše" koji je vozio Lazar Vukićević, navijač "Crvene zvezde" koji je učestvovao u pucnjavi na Nikolu Vavića, najverovatnije snimile su sigurnosne kamere sa nekoliko objekata u Riječkoj ulici na Vračaru. To je samo jedan od tragova koji ukazuju na to ko je bombaš koji je kobnog dana razneo automobil u ovoj ulici i to dok je Vukićević bio na samo nekoliko metara od vozila.
Pogledaj vesti o: Porsche

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lazar video MLADIĆA U CRNOM kako mu raznosi PORŠEA: Do bombaša sa Vračara vode TRI TRAGA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019

U eksploziji samo pukom srećom nije bilo povređenih...Muškarca koji je digao u vazduh "porše" koji je vozio Lazar Vukićević, navijač "Crvene zvezde" koji je učestvovao u pucnjavi na Nikolu Vavića, najverovatnije snimile su sigurnosne kamere sa nekoliko objekata u Riječkoj ulici na Vračaru...To...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.