Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2016, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspješan početak godine za "Porsche"

ŠTUTGART - "Porsche" bilježi najuspješnije tromjesečje u svojoj istoriji sa 55.974 isporučena nova vozila širom svijeta, tako da je "Porsche AG" nadmašio prošlogodišnje brojke za skoro 10 odsto.

Kako je saopšteno iz kompanije, pored modela Macan, takođe je i uspjeh na tržištu Kine (+23,5%) zaslužan za ovaj pozitivan rezultat.

Prema mišljenju Detlev von Platena, člana Izvršnog odbora >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << za prodaju i marketing, ovi brojevi ukazuju na visok stepen zadovoljstva kupaca i privlačnost brenda.

On je, takođe, istakao da su zadovoljni kupci i sigurna radna mjesta za kompaniju "Porsche" važniji od količina prodatih vozila. "Mi ne mjerimo uspjeh isključivo prema rekordnoj prodaji", rekao je Von Platen.

SUV modeli su u prvom tromjesečju ponovo bili najprodavaniji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.