Uskoro obnovljeni Porsche Cayenne

Izvor: AutoBlog, 14.Apr.2023, 17:10

Uskoro obnovljeni Porsche Cayenne

Porsche nam je još ranije potvrdio da će značajno modifikovani Cayenne premijerno predstaviti 18. aprila na sajmu u Šangaju, a kao nova najava sada stiže još jedna tizer slika (ona pokazuje izmenjeni prednji deo). Fotografija otkriva doterani dizajn farova i pojednostavljeni potpis dnevnog svetla, u kojem jedna LED traka zamenjuje prethodni podeljeni dizajn. Maska je porasla, a  takođe dobija agresivniji, manje zaobljeni oblik.  Ranije objavljene zvanične slike otkrivaju da kabina izgleda potpuno drugačije od aktuelnog dizajna, pri čemu obnovljeni Cayenne dobija digitalnu instrument tablu od 12,6 inča sa zakrivljenim ekranom. U zavisnosti od specifikacija vozila, vozač može da izabere do sedam režima prikaza. Prikazi uključuju...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Uskoro obnovljeni Porsche Cayenne

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2023

Porsche nam je još ranije potvrdio da će značajno modifikovani Cayenne premijerno predstaviti 18. aprila na sajmu u Šangaju, a kao nova najava sada stiže još jedna tizer slika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.