TopCar predstavio dodatnu opremu za Porsche Panamera

Izvor: Moto.rs, 17.Sep.2014, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TopCar predstavio dodatnu opremu za Porsche Panamera

Ruska tjunerska kuća TopCar predstavila je paket dodatne opreme za Porsche Panamera model koji nosi naziv Stingray GTR i koji je dostupan po ceni od 40.700 evra. Još jedno izdanje TopCar Stingray GTR paketa opreme namenjeno je onim kupcima koji uživaju u Mansory tretmanima, a ovaj put opremu odlikuje plavo-bela kombinacija.

Pored toga što je atraktivan, novi paket opreme je i prilično skup. Na primer, poklopac motora >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << sa otvorima za ventilaciju dostupan je za dodatnih 5.000 evra, dok je za zadnji difuzor izrađen od ugljeničnih vlakana potrebno izdvojiti 2.750 evra.

Lista se nastavlja sa zadnjim spojlerom koji košta 3.500 evra, dok je za bočne dodatke izrađene od istog materijala potrebno izdvojiti 2.500 evra.

Uz kompletan paket dodatne opreme cena osnovna varijante od 47.150 evra skače na impresivnih 61.780 evra ne uzimajući u obzir set ADV.1 točkova.

foto © TopCar Moscow

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.