Techart predstavlja svoj novi program za model Porsche 911 Targa

Izvor: Moto.rs, 04.Dec.2014, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Techart predstavlja svoj novi program za model Porsche 911 Targa

Kompanija TechArt je predstavila svoj novi program unapređenja stila za Porsche 911 Targa 4. Ova model je opremljen novom aerodinamičkom opremom za karoseriju koja uključuje prednji spojler, prednja aero dinamička krila kao i novu rešetku.

Ostali detalji koji su dostupni u okviru ovog modela su više sportski bočni dodaci kao i zadnji difuzor i zadnje krilo.

Kompanija je takođe ponudila i kućišta retrovizora >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << od ugljenčnih vlakana, spuštene opruge kao i novo prednje oslanjanje koje obezbeđuje dodatnih 45mm klirensa.

Kupci mogu da naruče i sportski izduvni sistem kao i da odaberu 20 ili 21“ točkove. Za kabinu, TechArt su obezbedili premium kožni tapacirung, ukrase od ugljeničnih vlakana kao i specijalne ukrase.

Ostale opcije vredne pomena uključuju trokraki sportski upravljač, osvetljene pločice pragova vrata, aluminijumske pedale i specijalne patosnice.

foto © Techart

Nastavak na Moto.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.