Spremni za let: 13 automobila vrednih 50 miliona dolara na jednom mestu VIDEO

Izvor: B92, 21.Sep.2023, 14:47

Spremni za let: 13 automobila vrednih 50 miliona dolara na jednom mestu VIDEO

Nama smrtnicima je preostalo samo da uživamo u pogledu, maštamo i biramo favorita.

Iako se takve kolekcije redovno parkiraju u klimatizovanim garažama daleko od znatiželjnih očiju, ova kolekcija privremeno stoji na otvorenom. Snimio ju je vloger effspot, koji je slučajno naleteo na nju na delu aerodroma u Los Anđelesu.

Može se videti (i identifikovati) 13 hipersportskih automobila. U šarolikom društvu, u prvom redu su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Porsche 918 Spyder i dva McLarena, Sabre i Speedtail. Odmah iza je specijalni Porsche 911, a pored njega Pagani Huayra i Lamborghini Centenario.

Dalje, možete videti nekoliko primeraka Koenigsegga, Fordove GT, LaFerrari i neizbežni Bugatti Chiron. Kolekciju zaokružuje Aston Martin One-77.

Kada se sve sabere, reč je o preko 50 miliona dolara, koje bi ova kolekcija lako dobila na aukciji.

Nije poznata priča koja stoji iza ove kolekcije, da li je u pitanju promena vlasnika ili je kolekcija samo preseljena na novu lokaciju, ali jedno je sigurno, a to je da ovo automobilsko blago neće još dugo stajati ovako na otvorenom.

Nama smrtnicima je stoga preostalo samo da uživamo u pogledu, maštamo i biramo favorita. Koji je vaš?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Lamborghini

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SPREMNI ZA POLETANJE: 13 automobila vrednih 50 miliona dolara na jednom mestu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2023, 00:20

Nama smrtnicima je preostalo samo da uživamo u pogledu, maštamo i biramo favorita...Iako se takve kolekcije redovno parkiraju u klimatizovanim garažama daleko od znatiželjnih očiju, ova kolekcija privremeno stoji na otvorenom. Snimio ju je vloger effspot, koji je slučajno naleteo na nju na delu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.