Šef Nissana Andy Palmer imenovan za izvršnog direktora Aston Martina

Izvor: Moto.rs, 03.Sep.2014, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef Nissana Andy Palmer imenovan za izvršnog direktora Aston Martina

Prema najnovijim izveštajima Andy Palmer je imenovan za novog izvršnog direktora kompanije Aston Martin. Ovo je velika korporativna promena u svetu auto industrije jer izgleda da je izvrni direktor Nissana odlučio da napusti kompaniju da bi postao novi izvršni direktor Aston Martina.

Ova vest je usledila nakon vesti da je Johan de Nyssschen, rukovodilac Nissanovog premium brenda Infiniti odlučio da napusti svoju poziciju pre nešto više od mesec dana da bi se pridružio Cadillacu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Andy Palmer je bio primarni kandidat Aston Martina za poziciju izvršnog direktora jer veruju da on može da pomogne da ova legendarni britanski brend povrati tlo pod nogama u nadmetanju sa drugim luksuznim brendovima kap pto su Bentley Porsche i Ferrari.

foto © worldcarfans.com
Pogledaj vesti o: Porsche,   Ferrari

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.