Reklama koja je oduševila ljubitelje automobila VIDEO

Izvor: B92, 12.Jun.2023, 18:05

Reklama koja je oduševila ljubitelje automobila VIDEO

Ovo je dokaz da čak i električni automobili mogu biti veoma zabavni, posebno kada ih potpisuje Porsche.

Automobilska industrija je verovatno i dalje jedna od najkonzervativnijih industrija, ali kada je u pitanju marketing njihovih proizvođača, oni su voljni da budu veoma maštoviti kako bi privukli kupce. Stoga ne čudi što su reklame za automobile veoma gledane na YT, a neke od njih posebno se urezuju u pamćenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ovog puta ne mislimo na reklame koje smo gledali tokom 1980-ih, a koji su sugerisali da su Zastavina vozila najbolja na svetu, a Renault 4 "mali div", već na one sa gotovo bioskopskim doživljajem.

Jedna od njih pojavila se 2020. na Superboulu, tradicionalnom mestu gde publika sa gotovo jednakim entuzijazmom prati i ono što se dešava u pauzama između sportskih uzbuđenja.

Reč je o Taycanu, a video "The heist" nas vodi u Porsche muzej u Štutgartu. Nećemo otkrivati o kakvoj je "pljački" reč, ali vredi napomenuti da se na snimku pojavljuju brojni kultni modeli, uključujući i legendarni traktor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.