Prevrnuo se ojačani Porsche 911, suvozač hladan ko špricer FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 18:07

Prevrnuo se ojačani Porsche 911, suvozač "hladan k'o špricer" FOTO/VIDEO

Uz svu snagu i naprednu tehnologiju koje poseduje Porsche’s 911.2 GT2 RS, pomislili biste da je nemoguće izgubiti kontrolu nad ovom "zveri".

Međutim, ovaj automobil optimizovan je za brzu vožnju po adekvatnom terenu, u šta svakako ne spada mokar kolovoz, naročito ako znamo da je tjuner dodao još "konja" na fabričkih 700.

Kako se vidi iz priloženog YouTube snimka, jedan vozač je pokušao da vozi ovog ojačanog Porschea, ali izgubio je kontrolu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nad njim usled mokrog puta.

Automobil se okrenuo za 180 stepeni, pa je tako upravo vozačeva strana pretrpela najveću štetu. Ova situacija ni za koga nije bila prijatna, ali je najzanimljivija reakcija suvozača koji je ostao "hladan kao špricer".

Video-snimak pogledajte ispod.

A tu je i fotografija koja pokazuje štetu koju je Porsche pretrpeo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.