Porše povlači 785 modela 911 zbog rizika od požara

Izvor: Blic, 19.Mar.2014, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porše povlači 785 modela "911" zbog rizika od požara

Nemački proizvođač luksuznih automobila Porše (Porsće) najavio je danas povlačenje svih modela "911 GT3" proizvedenih ove godine zbog potencijalne opasnosti od požara.

Kako se navodi u saopštenju Poršea, planirana je zamena motora na svih 785 modela "911 GT3" proizvedenih u ovoj godini.

S ciljem da otkloni svaki potencijalni rizik za potrošače, Porše je zatražio od vlasnika da odvezu automobile >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do najbližeg dilera.

Opoziv je usledio nakon što su dva automobila izgorela pre nekoliko nedelja u Evropi. Oba izgorela automobila su imala pukotine na bloku motora, zbog čega je ulje procurelo na vrući izduvni sistem, i izazvalo požar.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO NEĆE OBRADOVATI LJUBITELJE PORŠEA: Povlače se svi modeli 911 GT3! Evo zašto...

Izvor: Kurir, 19.Mar.2014

Planirana je zamena motora na svih 785 modela "911 GT3" proizvedenih u ovoj godini..BERLIN - Nemački proizvođač luksuznih automobila Porše najavio je danas povlačenje svih modela "911 GT3" proizvedenih ove godine zbog potencijalne opasnosti od požara...Kako se navodi u saopštenju Poršea, planirana...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.