Porscheom se ne ide u šoping

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Avg.2014, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porscheom se ne ide u šoping

Dilema ko bolje slaže stvari u gepek - muškarci ili žene, potpuno je izlišna kada treba spakovati prtljag u Porsche 918 Spyder.

Porsche 918 Spyder je supersportski top model kome je trkačka staza prirodno okruženje. Ali nigdje ne piše da ovaj automobil ne može da posluži i za odlazak u šoping.

Problem nastaje kada na kraju sve te stvari treba >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << nekako spakovati u 110 litara zapremine, piše B92.

Pretpostavljamo da je u brošuri ovog Porschea podatak o zapremni prtljažnog prostora naveden na samom kraju liste specifikacija i da je za većinu vlasnika ta informacija potpuno nebitna.

Možda bi proizvođač trebalo da razmisli o tome da negdje na početku doda napomenu korisnicima - prije polaska na put/u kupovinu spakujte samo ono najneophodnije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

VIDEO: Porscheom se ne ide u šoping

Izvor: Cafe.ba, 27.Avg.2014

Dilema ko bolje slaže stvari u gepek - muškarci ili žene, potpuno je izlišna kada treba spakovati prtljag u Porsche 918 Spyder...Porsche 918 Spyder je supersportski top model kome je trkačka staza prirodno okruženje. Ali nigdje ne piše da ovaj automobil ne može da posluži i za odlazak u šoping...Problem...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.