Porsche slavi 10 godina proizvodnje hibridnih automobila

Izvor: B92, 30.Okt.2020, 13:55

Porsche slavi 10 godina proizvodnje hibridnih automobila

Više od 75.000 hibridnih automobila napravljeno je u Porscheovoj fabrici u Lajpcigu.

Porsche je još 2010. godine predstavio Cayenne S Hybrid i taj luksuzni SUV je prosto oduševio planetu.

“Tokom godina Porsche je evoluirao od tehnološkog pionira do jedinog proizvođača u premium segmentu koji istovremeno nudi tri plug-in hibrida", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naglasio je Albreht Reimold, član izvršnog odbora za proizvodnju i logistiku Porsche AG.

Porsche je u potpunosti okrenut E-performansama u svojoj fabrici u Lajpcigu. Dovoljno je samo pogledati postavu. Panamera S Hybrid proslavila je tamo svoj početak proizvodnje samo godinu dana nakon svetske premijere Cayenne S Hybrid.

Porsche je dopunio asortiman plug-in hibridnih automobila dodavanjem nove Panamere 4S E-Hybrid i njenog potpuno novog pogonskog sistema snažnog 560 KS, a iz fabrike u Lajpcigu izašlo je više of 75.000 hibridnih automobila.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Porsche slavi 10 godina proizvodnje hibridnih modela

Izvor: AutoBlog, 30.Okt.2020

U fabrici smeštenoj u Leipzigu, proizvedeno je više od 75.000 hibridnih automobila prestižne marke… Fleksibilnost je oduvek bila karakteristika Porschea u Leipzigu. Iste one koja se trenutno priprema za integraciju potpuno električnih automobila, u petoj fazi proširenja fabrike. Električna mobilnost...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.