Porsche obogatio ponudu modela Macan u GTS varijanti FOTO

Izvor: B92, 17.Dec.2019, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porsche obogatio ponudu modela Macan u GTS varijanti FOTO

Nemački Porsche proširio je ponudu modela Macan sa GTS varijantom.

Macan GTS će biti smešten između verzija Macan S i Macan Turbo, a početna cena će biti oko 70.000 evra.

Porsche je još ranije ponudio GTS paket opreme, ali unapređeni model je sada dobio pojačanje i pod haubom.

Macan GTS za 2020. pokreće 2,9-litarski tvin-turbo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << V6 sa 375 KS i 520 Nm obrtnog momenta uparen sa PDK automatikom sa dvostrukim kvačilom.

Porsche tvrdi da Macan GTS ubrzava 0-100 km/h za 4,7 sekundi, dok je moguće i vreme od 4,5s sa Sport Chrono paketom, a maksimalna brzina je 260 km/h.

Standardna oprema uključuje adaptivno vazdušno vešanje, 20-inčne RS Spyder Design felne, Sports izduv, kočnice od livenog gvožša.

Unutrašnjost je obložena alkantarom, a sportsku notu daju elementi od brušeno aluminijuma. Tu su i sportska sedišta sa dodatnom lumbalnom podrškom, Bose audio sistem...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.