Porsche Novi Sad izlaže na sajmu u Novom Sadu 2014.

Izvor: Moto.rs, 01.Okt.2014, 08:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porsche Novi Sad izlaže na sajmu u Novom Sadu 2014.

Novi Sad, 1. Oktobar 2014. - Ove godine, na 47. Sajmu Lova, Ribolova, Sporta i Automobilizma, Porsche Novi Sad – ovlašćeni prodajno servisni centar za Volkswagen, Audi i SEAT - predstaviće svoje poznate modele na izložbenom prostoru u Master Hali Novosadskog sajma.

Posetioci sajma imaće priliku da prisustvuju premijeri Volkswagen >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Golf Sportsvan. Takođe će biti u prilici da vide dobro poznati model Golf koji vlada svojom klasom već 40 godina. Tu su up! kao i Novi Polo sa opremom iznad svoje klase. Pored različitih verzija modela Golf, takođe tu su Passat i Volkswagen CC – limuzine na koje se možete osloniti, kao i na sve spreman Tiguan.

Ljubitelji Premium segmenta će imati priliku da se detaljnije upoznaju sa zvanično izabranim svetskim automobilom za 2014. godinu Audi A3 Limuzinom. Štand će krasiti i dva najatraktivnija modela iz A4 porodice. Reč je od modelu A4 allroad, vozilu koji bi ispunio sve vaše zahteve i modelu A4 sport, čiji dizajn, oprema i cena zadivljuju.

Pored navedenih zvezda i noviteta, publici će se predstaviti još i A6 Sport, kao i Q3, modeli dobro poznati po svom prepoznatljivom izgledu i kvalitetu. Volkswagen privredna vozila prikazaće svoje najpoznatije igrače u putničkoj verziji – Volkswagen Caddy, kog ćete imati priliku da vidite u standardnom i Maxi izdanju.

SEAT zaokružuje ponudu naše grupe svojim SEAT sportskim modelom Leon FR sa 150 KS, LED farovima i odličnom cenom koji ne smete propustiti da pogledate uživo. Porsche Finansijska Grupacija Srbije je i za ovaj sajam automobila pripremila odlične uslove kupovine vozila za sve one koji se odluče za finansiranje preko Porsche Mobility i Porsche Leasing.

foto © Porsche
Pogledaj vesti o: Porsche,   Audi

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.