Porsche Boxster Spyder premijerno na sajmu u Njujorku

Izvor: Moto.rs, 01.Apr.2015, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porsche Boxster Spyder premijerno na sajmu u Njujorku

Sajam automobila u Njujorku počinje danas prikazivanjem vozila za predstavnike medija a Porsche je prikazao svoj novi Boxster Spyder model.

Ovaj model je dizajniran da se dopadne onima oji vole čist dizajn pri čemu Boxster Spyder poseduje branike pozajmljene od Cayman GT4 modela i jedinstveni poklopac motora. Model tako poseduje i unikatni meki krov kojim se delimično manuelno upravlja.

Enterijer >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << vozila je u značajnoj meri preuzet, ali tu su nova sportska sedišta kao i novi točak upravljača prečnika 360mm. Dizajneri su takođe eliminisali radio i klima uređaj da bi vozilo bilo lakše.

Međutim, obe opcije se mogu posebno naručiti. Kada je reč o performansama, ovaj model pokreće 3.8L šestocilindarski motor koji razvija 375ks snage.

On je povezan ekskluzivno sa manuelnom transmisijom koja omogućava da model ubrza od 0 do 100km/h za 4.5 sekundi pre nego što dostigne maksimalnu briznu od 290km/h.

Sportske ambicije ovog vozila su naglašene i unapređenim sistemom upravljana, kočnicama visokih performansi koje su pozajmljene sa modela 911 Carrera kao i sportskim oslanjanjem koje spušta vozilo za 20mm.

Ovaj model će u prodaji da se pojavi u mesecu julu, prvo u Nemačkoj i njegova cena će biti 79.945 evra. Nakon toga može se očekivati dostupnost i u ostatku Evrope kao i u Sjedinjenim Državama.

foto © Porsche
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

2016 Cadillac CT6 predstavljen zvanično na sajmu u Njujorku

Izvor: Moto.rs, 01.Apr.2015

Cadillac je zvaničnim putem predstavio 2016 CT6 model na sajmu automobila u Njujorku. Ovaj mode je opisan kao potpuno novi pristup premium luksuzu, pri čemu je CT6 novi glavni model u sedan opsegu kompanije koji karakteriše istaknuta rešetka motora na koju se nastavljaju Indirect Fire LED svetla...Model...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.