Porsche 918 Spyder ima mali gepek

Izvor: Autoportal.rs, 30.Avg.2014, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porsche 918 Spyder ima mali gepek

Superautomobili su napravljeni za brzu vožnju na otvorenom putu i za lagano krstarenje gradskim ulicama tokom noćnog provoda ali nikako ne možete očekivati od njih da vam prenose pozamašni prtljag.

Pomalo komična scena viđena je ispred jednog luksuznog hotela kada je osoblje teškom mukom pokušavalo da ugura velike torbe svoje dve gošće u mali gepek Porsche 918 Spyder automobila koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << prvi hibridni superautomobil ovog proizvođača.

Inžinjerima ovog modela se ne može baš zameriti što nisu ostavili dovoljno mesta za velike putne torbe, već bi trebalo ove dve dame posavetovati da za duža putovanja Porsche nudi modele sa većim prtljažnicima, kao što je recimo Cayenne.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.