Porsche 911 Black Edition u najnovijem promotivnom video klipu

Izvor: Moto.rs, 28.Jul.2015, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porsche 911 Black Edition u najnovijem promotivnom video klipu

Porsche je predstavio ovi promotivni video klip koji prikazuje 911 Carrera Black Edition model. Kreiran kao poslednji pozdrav 991 modelu, Black Edition je dostupan samo u osnovnoj Carrera verziji u kupe i kabriolet stilovima karoserije i kao što mu naziv ukazuje u crnoj boji.

Kupci mogu da se odluče za vozilo sa pogonom na zadnje ili na sve točkove dok su 20 inčni točkovi pozajmljeni od snažnijeg 911 Turbo modela dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << Porsche

Dynamic Light sistem Plus je takođe deo paketa. Ostali detalji ovog modela su zagrevana sportska sedišta i Bose surround zvučni sistem zajedno sa Park Assist opcijom napred i pozadi i kamerom koja snima iza vozila.

Eksterijer i enterijer usvajaju crnu temu dok se u kabini nalazi Sport Design točak upravljača zajedno sa Porsche Communication Management (PCM) sa navigacionim modulom kao i senzorima za kišu odnosno automatskim zatamnjivanjem retrovizora.

Porsche 911 Carrera Black Edition je već dostupan za naručivanje širom Evrope i početna cena ovog modela u Nemačkoj je 95.098 evra za kupe sa pogonom na zadnje točkove odnosno 202.484 evra za Carrera 4 model.

Kabriolet varijanta je nešto skuplja bilo u varijanti sa pogonom na zadnje točkove ili Carrera 4.

foto © Porsche

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Vorsteiner Bentley Continental GT i Porsche Macan Turbo

Izvor: AutoBlog, 28.Jul.2015

Američki tjuner Vorsteiner je ovih dana objavio nove slike kao podsetnik da u svojoj bogatoj ponudi ima i program za Bentley Continental GT i Porsche Macan Turbo.Continental GT na slikama ima Vorsteinerov aero body kit BR10RS (doterani prednji deo sa drugačijim branikom i spojlerom, veći otvori za...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.