Pogledajte neverovatnu kolekciju automobila vrednu 65 miliona dolara (video)

Izvor: Svet, 13.Jul.2015, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte neverovatnu kolekciju automobila vrednu 65 miliona dolara (video)

Početkom juna preneli smo vest o prodaji 23 superautomobila iz različitih epoha koji se nalaze u kolekciji “Pinnacle Portfolio” a sada smo u prilici da “zavirimo” u garažu u kojoj se čuvaju ovi skupoceni primerci.
Kada se pod istim krovom nađe 9 retkih Ferrarija nastalih u poslednjih šezdesetak godina, to je već samo po sebi praznik za oči. Još ako im društvo prave automobili kao što su Porsche 959, Lamborghini Miura P400 SV i klasični >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Mercedes 300SL, doživljaj je potpun.
Aukcijska kuća RM Auctions omogućila nam je da putem kamere zavirimo u garažu u kojoj se čuvaju automobili iz ove kolekcije:
Pored navedenih modela, kolekcija obuhvata i Lamborghini Reventon, Maserati MC12, Jaguar XJ220, Mercedes SLR McLaren, McLaren F1 LM, Porsche 356A 1600 Speedster, Toyotu 2000 GT, Koenigsegg Ageru CCXR, Saleen S7 Twin Turbo, kao i dva Bugattija – Veyron i Veyron SuperSport.
Ukupna vrednost 23 superautomobila procenjena je na 65 miliona dolara (oko 58 miliona evra). Koliko će novca morati da izdvoji novi vlasnik biće poznato nakon nadmetanja koje će se održati 13. avgusta u Montereju, Kalifornija.

Pogledaj vesti o: Lamborghini

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.