Parkira gde stigne: Dara Bubamara napravila haos na Terazijama

Izvor: Scandal.rs, 26.Nov.2016, 18:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parkira gde stigne: Dara Bubamara napravila haos na Terazijama

Izgleda da Dara Bubamara krši saobraćajne propise kad god joj se ukaže prilika. Prethodnih godina smo bili svedoci njene brze vožnje od 200 kilometara na sat, ali i bezobzirnog parkiranja na zelenim površinama.

Sad je otišla korak dalje, pa je beli “porše” smestila nasred Terazija, i to na autobuskom stajalištu.

Pevačica je bila gost jednog kluba na Terazijama, pa je došla sama “poršeom” >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i umesto u obližnju garažu, automobil je parkirala ispred kluba na mestu na kojem se zaustavljaju autobusi i trolejbusi, piše Kurir.

Dara je potom opušteno izašla iz kola, uključila sva četiri migavca kao da se vraća za pet minuta, dala intervju i ušla u klub u kojem se zadržala dva sata!

U tom periodu su se vozači GSP-a snalazili tako što su morali da mimoilaze skupoceni “porše”, prenosi mondo.rs.

💋💋❤️

A photo posted by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Nov 10, 2016 at 6:01am PST

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.